invoitix ag ofron shërbime të faturimit për kompanitë e logjistikës aktive në dërgesat ndërkufitare në të gjithë Evropën. Ne blejmë fatura dhe administrojmë llogaritë e arkëtueshme, duke u siguruar kompanive të logjistikës një kthim të shpejtë (48 orë) në para të gatshme shumë të nevojshme. Reduktimi i kohës dhe burimeve të kërkuara për të kontaktuar klientët në vendet e huaja për të marrë pagesa të arkëtueshmeve të hapura.

Paneli 1 Mbajtës i vendit
Paneli 2

Sherbimet

Portofoli ynë i produkteve përfshin shërbime financiare për kompanitë e logjistikës që veprojnë në Evropën kontinentale, përfshirë vendet e BE-së dhe ato jo-BE. Ne ofrojmë shërbimet tona të faturimit për çdo madhësi të kompanisë së logjistikës, duke filluar nga korporatat e mëdha ndërkombëtare të transportit deri te firmat në pronësi të flotës me madhësi të mesme, deri në fillestare të vetme. invoitixEkipi flet të gjitha gjuhët kryesore evropiane dhe ndihmon kompanitë e logjistikës të përqendrohen në bërjen e asaj që bëjnë më mirë; dorëzojeni në vendin e duhur në kohë. Shumica e biznesit tonë bazohet në blerjen e faturave. Bëni një dërgesë dhe dorëzoni të dhënat përmes aplikacionit tonë në internet dhe ne paguajmë brenda 48 orëve minus tarifat tona të ulëta. Një pjesë më e vogël, por në rritje e biznesit tonë përqendrohet në thjesht shërbimin e faturave, që do të thotë, ju na furnizoni me të dhënat e dorëzimit dhe ne sigurojmë pagesa nga klienti juaj përfundimtar shpejt dhe me efikasitet. Më poshtë, janë ofertat tona aktuale:

  • Blerja e faturës (pagesa brenda 48 orëve)
  • Servisimi i faturave (pagesa kur debitori paguan invoitix)
  • Grumbullimi i faturave (pagesa kur debitori paguan invoitix - tarifat e tarifuara vetëm nëse janë të suksesshme)

Paneli 3

dixhitalizimit

Klientët e invoitix mund të përdorin aplikacionet tona kudo që kanë qasje në internet. Duke qenë një fillestar i ri i teknologjisë fin në Evropë, invoitix nuk kishte asnjë sistem të trashëguar IT të ndërtuar në një rrjet të brendshëm të serverave të kushtueshëm. Ne filluam menjëherë me një aplikacion të bazuar në cloud të arritshëm për bazën tonë të klientëve kudo që ka internet. Aplikacioni ynë për shikimin e statuseve të faturave dhe raporteve ditore të pagesave është zhvilluar për të lejuar një klient të shikojë aplikacionin nga çdo pajisje që zgjedh. Qoftë një desktop, tablet ose pajisje e lëvizshme, klientët tanë mund të gjejnë aksesin e informacionit që u nevojitet në majë të gishtave të tyre. Dhe ne vazhdojmë me zhvillimin. Ne jemi duke automatizuar përpunimin e faturave tona; duke e bazuar atë në përvojën e ekipit tonë të përkthyer në algoritme, duke rritur efikasitetin e rrjedhave tona të punës dhe duke zvogëluar menaxhimin e përgjithshëm të rrezikut të natyrshëm në menaxhimin e llogarive të arkëtueshme.

Paneli 4

ndërkombëtarisht

Në baza ditore, firmat e logjistikës po transportojnë mallra në të gjithë Evropën duke përdorur një sistem të gjerë rrugësh dhe autostradash. Në baza ditore, invoitix po kontakton më shumë se 4 kompani të ndryshme evropiane duke konfirmuar që pagesat do të bëhen në kohë. Invoitix ka një ekip përfaqësuesish të llogarive të cilët janë në gjendje të diskutojnë qartë dhe lehtësisht çështjet e faturimit dhe kontrollit në gjuhën e debitorit tuaj. Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për cilësinë e mbështetjes që ekipi ynë ofron dhe jemi të bindur që edhe ju do të jeni!

Ana Plaza
Kristian Gadzhev
Francisco Martinez
Nina Stojkovic